Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/agora-ancientcoins.com/public_html/classes/class.db.php on line 70
Agora

NL | EN

Bemiddeling Advies Aan- en Verkoop

Over ons

Agora Numismatiek is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van antieke munten van hoge kwaliteit en zeldzaamheid, met name Griekse, Romeinse en Byzantijnse munten. Daarbij adviseert Agora Numismatiek ook bij de samenstelling van verzamelingen, taxeert deze en bemiddelt op verzoek bij aan en verkopen op speciale muntenveilingen over de gehele wereld.

Door samen te werken met collega’s uit Frankrijk en België heeft Agora Numismatiek toegang tot munten uit particuliere verzamelingen die normaal niet op de markt verschijnen. Tevens voorziet dit collectief in uitwisseling van kennis en kan Agora Numismatiek dus gebruik maken van de expertise en ervaring van haar collega’s.
Samenwerking met 51 Gallery te Brussel resulteert twee maal per jaar in een muntenveiling in Brussel. Hierdoor heeft Agora Numismatiek via 51 Gallery een eigen platform om antieke munten voor haar klanten op de internationale markt te verkopen.
Deze samenwerking heeft voor u als klant het voordeel dat tientallen jaren ervaring in de internationale markt voor antieke munten tot uw beschikking staan.

Al tientallen jaren een gedreven verzamelaar van antieke munten en met een levenslange interesse in klassieke geschiedenis heeft Dirk Drijver Agora Numismatiek opgericht.
Het doel van Agora Numismatiek is de kennis over en het verzamelen van antieke munten van hoge kwaliteit en zeldzaamheid onder een geïnteresseerd publiek bekend te maken door middel van aan- en verkoop, het geven van lezingen, het uitgeven van numismatische boeken, aanwezigheid op kunst en antiekbeurzen en de veilingen van 51Gallery .

Agora Numismatiek is corresponderend lid van het Verband der Deutschen Münzhändler en is tevens lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt- en Penningkunde.